Oglasio se Vazura - Šta je istina o Đukićevom statusu?

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Vazura - Šta je istina o Đukićevom statusu?

Promenljive igre Partizana sve češće izazivaju spekulacije na ovu temu.

Posle kraćeg zatišja, sve je opet postalo aktuelno posle remija u Elbasanu protiv Skenderbega (0:0), gde je Partizan propustio priliku da se značajnije približi plasmanu u ''evropsko proleće''.

Igra crno-belih u tom meču nije bila po ukusu navijača, ni sportski direktor Iliev nije krio neprijatno iznenađenje onim što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su prikazali pojedini igrači, ali juče je Partizan pokazao znake ohrabrenja pred odlučujuće mečeve u Ligi Evrope, pobedom nad Bačkom od 3:1 u Humskoj.

Ono što je sigurno, to je da trener Miroslav Đukić i dalje uživa maksimalno poverenje uprave kluba, što je u izjavi koju prenosi ''Informer'' potvrdio generalni direktor kluba Miloš Vazura.

''Sve te priče o smeni trenera su neistine. Uprava Partizana čvrsto stoji uz trenera Đukića i on od nas ima veliku podršku'', izjavio je Vazura.

Predsednik kluba Milorad Vučelić je optimista kada je naredni period u pitanju, veruje da će Partizan ući u seriju dobrih rezultata.

''Partizan je solidan. Uvek se dogodi da se neplanirano izgubi neka utakmica, ali mislim da sada Partizan ulazi u potpuno pobedničku fazu'', izjavio je Vučelić.

Na treneru Đukiću i njegovim igračima je da ove Vučelićeve reči i sprovedu u delo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najgore moguće vesti za Partizan, bez njega se ne može!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2017

Strateg fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić neće moći da računa na najboljeg pojedinca svog tima u mečevima koji slede...Partizan se nalazi žestokom takmičarskom ritmu i već u sredu ga očekuje novi prvenstveni meč sa Zemunom, a trener Miroslav Đukić najverovatnije neće moći da računa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.