Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 18:39

Odložena utakmica Partizan - FMP

Korona desetkovala ekipu iz Humske

Utakmica između Partizana i FMP-a, koja je trebalo da se odigra večeras od 19 časova u dvorani Ranko Žeravica, zvanično je odložena zbog problema koje ima domaći tim sa virusom korona.

Kako saznaje Mozzart Sport, crno-beli imaju jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaraženog igrača i petoricu sa simptomima, pa su zatražili odlaganje, što je potom prihvaćeno od strane Regionalne lige. Novi termin odigravanja meča u ovom trenutku nije poznat.

Partizanu je svaka utakmica u ABA ligi od izuzetnog značaja, s obzirom da ekipa Saše Filipovskog želi da uhvati poslednji voz u borbi za plamman u plej-of. Odlaganje ovog meča donekle će pomoći Parnom valjku da se konsoliduje pred izuzetno važan okršaj TOP 16 faze Evrokupa sa Lokomotivom Kubanj u Krasnodaru, koja je na programu naredne srede.

Partizan u ovom trenutku ima skoro po jedne pobede i poraza, dok je Lokomotiva oba puta poražena u prva dva kola. Sa druge strane, FMP u ABA ligi ima skor od pet pobeda i devet poraza.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KORONA PARALISALA PARTIZAN: Utakmica sa FMP-om odložena sat i po pred početak, veliki broj zaraženih u crno-belom taboru?!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2021

Košarkaši Partizana trebalo je da od 19 časova igraju protiv FMP-a utakmicu 16. kola ABA lige, ali kako sada stvari stoje od toga neće biti ništa.. The post KORONA PARALISALA PARTIZAN: Utakmica sa FMP-om odložena sat i po pred početak, veliki broj zaraženih u crno-belom taboru?! appeared first...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.