Ode Đurđević - Partizanu 2.500.000 i procenti!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Đurđević - Partizanu 2.500.000 i procenti!

Najbolji strelac crno-belih razdužio opremu, večeras potpisuje na četiri godine sa Olimpijakosom

Ako je neke dieleme i bilo danas je otklonjena! Uroš Đurđević večeras će postati novi igrač Olimpijakosa!

U danu kada je dobio novog levog beka, reprezentativca Nemanju Antonova, srpski prvak ostao je bez najboljeg strelca. Crno-beli su postigli konačni dogovor oko visine obeštećenja sa Grcima, pa Đurđević u popodnevnim satima kreće put >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Atine kako bi stavio paraf na četvorogodišnji ugovor.

Prema našim informacijama, Partizanu sleduje obeštećenje od 2.500.000 evra, plus 15 procenata od narednog transfera.

Mitrović predstavljen u Humskoj:

Krivo mi je što ranije nisam prihvatio ponudu

Tako je Parni valjak u vrlo kratkom periodu ostao i bez druge glavne oštrice iz prošle, šampionske sezone, pošto je Brazilac Leonardo u transferu vrednom 4.000.000 evra prešao u Al Ahli. Jasno je da crno-beli sada moraju užurbano da porade na angažovanju adekvatne zamene za prvog golgetera.

Uroš Đurđević rehabilitovao je "uspavanu" karijeru došavši u Humsku. Računajući prethodnu i dosadašnji tok ove takmičarske godine on je u dresu Partizana postigao ukupno 35 golova na 45 mečeva.

Podsetimo, Đurđević je među crno-bele stigao u leto 2016. iz Palerma i to kao slobodan igrač. Jasno je dakle da se radi o jednom od najboljih poteza sportskog sektora Partizana u poslednjih desetak godina...

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Gotovo: Đurđević u Atini, Partizanu 2.500.000 evra i procenti

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017

Najbolji strelac crno-belih razdužio opremu, večeras potpisuje četvorogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, prenosi "Mocart sport"...Crno-beli su postigli konačan dogovor oko visine obeštećenja sa Grcima, pa Đurđević u popodnevnim satima kreće put Atine kako bi stavio paraf. Prema informacijama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.