Očekivano - Đukić odmah sa svim novajlijama! (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekivano - Đukić odmah sa svim novajlijama! (SASTAVI) (foto)

Ovakav scenario je bio najavljen, strateg Partizana odlučio je da utakmicu u Nikšiću počne sa četvoricom novajlija i omladincem koji je letos ušao u prvi tim.

Fudbaleri Partizana večeras gostuju ekipi Rudara iz Pljevalja u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli počinju borbu za plasman u grupnu fazu masovnijeg takmičenja pod okriljem UEFA iz Nikšića jer stadion u Pljevljima ne zadovoljava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kriterijume evropske kuće fudbala.

Najavljivano je pred večerašnji meč da će Miroslav Đukić odmah baciti u vatru novajlije i trener crno-belih nije napravio nijedno iznenađenje.

Od prvog minuta će se na terenu naći sva četvorica igrača koji su ovoga leta stigli u Humsku, a mesto u startnoj postavi zauzeo je i golobradi Zlatan Šehović.

Na golu je reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković koji će ujedno nositi kapitensku traku jer na terenu nema Saše Ilića i Miroslava Vulićevića.

Evo i kako izgledaju startne postave dva tima za večerašnji meč koji počinje u 20 časova i 15 minuta.

Rudar: Radović - Peskulić, Mitrović, Živković, Šekulić - Kuč, Sopo, Golubović (C) - Zečević, Đalović, Bošnjak;

Grafika: Sportske.net

Partizan: Stojković (C) - Enake, Marković, Valijente, Šehović - Suma, Zdjelar, Jevtović, Pantić - Rikardo, Nikolić;







Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sprema se još jedan odlazak iz Partizana, a od najavljenog povratka - nema ništa?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 11:15

Posle rastanka sa Kameruncem Tavambom, na pomolu još jedan odlazak iz Partizana narednih dana...Partizan je pobedom u Nikšiću (3:0) ušao u novu sezonu, ali igrački kadar još uvek nije finaliziran...Prelazni rok je i dalje u toku, a posle nekoliko pojačanja ovog leta, crno-beli će se najverovatnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.