Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2021, 21:27

Obradović pred pripremni turnir u Atini: Duda i Pavlos – nedostajaće zauvek!

Beogradski Partizan nastupiće predstojećeg vikenda na pripremnom turniru u Atini koji nosi ime legendarnog predsednika Panatinaikosa Pavlosa Janakopulosa, a pored crno-belih na turniru će nastupiti domaći PAO, prvak evrope Anadolu Efes i nemački Ulm. Tom prilikom govorio je i Željko Obradović, trener tima iz Humske, koji je 13 godina blisko sarađivao sa pokojnim Janakopulosom.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Generalna proba za Žocov Partizan: U Atini sa povređenim Smajlijem i Avramovićem, PAO prvi protivnik

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 08:36

Dva pojačanja imaju problem sa skočnim zglobom i pod znakom su pitanja za predstojeći turnir..Posle Zlatibora, Opatije, Kragujevca, Istanbula i Beograda, vreme je za Atinu. Željko Obradović će ovoga puta biti gost, sa svojim Partizanom, protiv "svog" Panatinaikosa (19 h). Povod je pripremni turnir...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.