Izvor: RTS, 30.Jan.2023, 22:27

Obradović pred Asvel: Moramo da vodimo računa o njihovom šutu za tri poena

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je uoči utakmice protiv Asvela da crno-beli moraju da poprave pojedine stvari koje u prvoj utakmici nisu dobro uradili. Partizan sutra od 20:30 časova dočekuju u "Štark areni" ekipu Asvela u okviru 22. kola Evrolige.
U prvom ovosezonskom duelu u Evroligi Partizan je poražen od Asvela, "crno-beli" su izgubili meč neizvesne završnice sa 91:87.

"Oni su u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolu Evrolige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, juče su imali neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo sutra da vodimo računa", istakao je Obradović.
Bek Partizana Danilo Anđušić u izjavi uoči utakmice protiv Asbela se osvrnuo na kvalitete protivnika.
"Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of. Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekipe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igru. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas", zaključio je Anđušić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko Obradović o Asvelu: Moramo da obratimo pažnju na šut za tri poena

Izvor: Danas, 30.Jan.2023

Pobeda na terenu Crvene zvezde košarkašima Partizana predstavlja najbolji podstrek pred sutrašnji meč sa Asvelom u Beogradskoj areni, u 22. kolu Evrolige (20.30).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.