Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 22:57

Obradović: Iskoristili smo kvalitet koji imamo, ponosan sam na navijače

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže posle utakmice sa Žalgirisom da je njegova ekipa do pobede došla zbog odbrane i skoka u napadu.
Košarkaši Partizana pobedili su večeras na gostovanju ekipu Žalgirisa 88:74 u okviru 23. kola Evrolige.

Trener Partizana Željko Obradović kaže da su igrači Žalgirisa pokazali karakter, ali da su njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << košarkaši iskoristili kvalitet koji imaju. 
"Domaćin je imao dobar period u trećem kvartalu, a o tome smo pričali, pošto su oni tim koji nikad ne odustaje. U četvrtoj četvrtini je bila dobra odbrana i iskoristili smo kvalitet koji imamo. Čestitao sam ekipi Žalgirisa. Oni igraju dobru košarku. Pokazali su karakter i danas, u trećoj deonici se nisu predali i to mi se najviše dopada. Želim im sve najbolje", izjavio je Obradović.
Zahvalio je navijačima Partizana koji su bodrili crno-bele i u Kaunasu. 
"Ponosan sam na činjenicu da gde god igramo imamo navijače. Došli su ovde u Kaunas da nas podrže i na tome im hvala", istakao je Obradović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.