OŽEGOVIĆ: Važna pobeda, hvala Saletu, biću bolji iz meča u meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŽEGOVIĆ: Važna pobeda, hvala Saletu, biću bolji iz meča u meč

Partizan slavio 3:1.

Partizan je pobedio Bačku (izveštaj pročitajte OVDE) u meču 14. kola Superlige Srbije, a u strelce se, uz Javtovića i Tavambu, upisao i Ognjen Ožegović. Napadaču koji je u finišu prelaznog roka stigao u Partizan iz Čukaričkog ovo je bio treći gol u crno-belom dresu, a posle utakmice je posebno apostrofirao Sašu Ilića i navijače crno-belih.

- Znali smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti teško posle Albanije, ali smo uspeli da ostvarimo cilj i osvojimo tri boda. Drago mi je zbog gola, moram da se zahvalim Saletu (Iliću) na lopti, kad je on na terenu moramo da koristimo njegove fenomenalne pasove. Nije bilo straha kod 2:1, imali smo mnogo šansi da prelomimo meč i ranije, ali i ovako je sve dobro ispalo. Hvala navijačima, na podršci i ekipi i meni, mogu da im obećam da ću iz utakmice u utakmicu biti sve bolji - rekao je Ožegović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.