OVO ZANIMA GROBARE: Mijailović PROGOVORIO o povratku Vujoševića u Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ZANIMA GROBARE: Mijailović PROGOVORIO o povratku Vujoševića u Partizan!

Odgovarao je na pitanja navijača.

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, odgovarao je na pitanja navijača za "TV Partizan", a jedno od njih ticalo se bivšeg trofejnog trenera crno-belih Duška Vujoševića. Prvi čovek kluba iz Humske istakao je da je sa "Vujoševićem u korektnim odnosima" i da je Partizan klub svih Grobara, a ne njegov lični.

- Sa Duškom Vujoševićem sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u stalnoj komunikaciji. Mi smo otišli u Kluž na poziv Vujoševića. On je čovek koji uvek može da dođe u klub i popije kafu, on je deo Partizana - rekao je Mijailović i dodao:

- Duško Vujošević ima neko drugo radno mesto, ima svoje lične probleme koje on mora da rešava. Sada na poziciji trenera, sportskog direktora i na osnovnim funkcijama sede neki drugi ljudi i rade svoj posao. Da li ćemo sarađivati u budućnosti ili nećemo, to zavisi i od njega i od nas. Svakome su vrata otvorena u Partizanu i Partizan nije samo moj. To je klub svih navijača.

Podsetimo, crno-beli su trenutno drugoplasirani u ABA ligi sa skorom 8-3, dok će u Top 16 fazi Evrokupa odmeriti snage sa Virtusom, Darušafakom i Trentom u novoformiranoj grupi E.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Nina Seničar, bivša devojka fudbalera Marka Borijela

Sunny side up ☀️ . . . Photo by @milosnadazdin

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 15. Феб 2019. у 9:06 PST

Caption this...🧐🧐🧐

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 6. Авг 2018. у 4:46 PDT

My kind of #sunday 🎯

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 10. Јун 2018. у 11:46 PDT

Atomic brunette🖤 . . . Photo by: @danilo.pavlovic Mua: @jovanav_makeupartist

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 9. Апр 2018. у 8:33 PDT

Un #bacio X voi💋 #samoradno

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 27. Феб 2018. у 10:58 PST

I've got that summertime, summertime happiness.. ☀️☀️☀️ @littlecrumb_ ho portato #elisabettacanalisxmobo nella tua terra 😁❤️

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 23. Јун 2017. у 5:45 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.