OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Povratak Jojića u Partizan doneće VELIKU promenu u startnih 11!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 16:09

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Povratak Jojića u Partizan doneće VELIKU promenu u startnih 11!

Ko se tome nadao.

Broje se sati do potpisivanja ugovora Miloša Jojića sa Partizanom. Dok se čeka zvanična promocija popularnog "Zeke" u Humsku, dolazak bivšeg fudbalera crno-belih umnogome će promeniti određene detalje, kada se radi o startnoj postavi Parnog valjka.

Budući da je bivši igrač Bašakšehira "najzvučnije" pojačanje u ovom prelaznom roku, jasno je da će Jojić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti neprikosnoven u početnoj jedanaestorici, što znači da će neko morati da "leti" iz startne postave.

Na opšte iznenađenje i nevericu među navijačima, prema saznanjima "Maxbet sporta", to će biti Bibars Natho.

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević razočaran je učinkom Izraelca, koji je prošle sezone bio najbolji igrač kada je sa klupe komandovao Savo Milošvić.

Podsetimo, Partizan je danas promovisao Ivana Obradovića, a prelazni rok traje do 5. oktobra.

Biće veoma uzbudljivo danas od 17.30 na Old Trafordu. Mančester Junajted čeka Totenhem koji predvodi Žoze Murinjo. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,45, a na dvojku 3,80, dok opklada 3+ novi kvotu 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Totenhem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.