OVO MU SE NIKAD NIJE DOGODILO: O Đurđevićevom POTEZU priča cela Španija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO MU SE NIKAD NIJE DOGODILO: O Đurđevićevom POTEZU priča cela Španija! (VIDEO)

Bivši napadač Partizana u centru pažnje.

Nekadašnji napadač Partizana Uroš Đurđević postigao je gol za pamćenje, u pobedi Sportinga iz Hihona nad Tenerifama (2:1).

SPEKTAKL U LA: Vajlder je dva puta NOKAUTIRAO Fjurija, ali su sudije donele IZNENAĐUJUĆU odluku! (FOTO)

ORLOVI ČEKAJU ŽREB: Ameri, Španci ili Hrvati, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je to uopšte važno

MIRKOVIĆ U DODATNOM PROBLEMU: Pored bruke u Lučanima ostao i bez VAŽNOG igrača (FOTO)

Najlepši detalj na meču desio se u 67. minutu, kada je Đurđević primio loptu i "makazicama" sa ivice kaznenog prostora savladao gostujućeg golmana. Bio je to "prvenac" bivšeg golgetera Parnog valjka i Olimpijakosa.

Domaći su poveli u 63. minutu pogotkom Žan-Silvana Babina, da bi pet minuta posle majstorije Srbina, počasni gol za Tenerife postigao Hoze Naranho. Sporting trenutno zauzima 11. mesto na tabeli Segunde sa 21 bodom, dok su Tenerife na 17. poziciji sa 16 bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.