ON STOJI IZA NAPADA NA KLUB U BETON HALI? Navijač Partizana uhapšen, a EVO PO ČEMU JE POZNAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON STOJI IZA NAPADA NA KLUB U BETON HALI? Navijač Partizana uhapšen, a EVO PO ČEMU JE POZNAT

Policija intenzivno traga za ostalim učesnicima događaja

Miloš H. (25), navijač Partizana, uhapšen je juče zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje sa grupom huligana učestvovao u napadu na obezbeđenje kluba "Komitet" u Beton hali.

Miloš H. je, kako se sumnja, bio u grupi od dvadesetak momaka, koji su identifikovani i čije se hapšenje ubrzo očekuje.

- On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničkog ponašanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sumnjiči se da je, zajedno sa više osoba koje su identifikovane, pretukao nekoliko ljudi i polomio inventar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu. Policija intenzivno traga za ostalim učesnicima ovog događaja, koji su identifikovani - potvrdio je juče MUP u saopštenju.

pic.twitter.com/SBYH2JArXU

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) October 7, 2018

Miloš H., koji je navodno navijač Partizana, je u oktobru 2016. bio proteran iz Republike Srpske, zajedno sa grupom navijača koji su, kako se sumnjalo, došli dan pre lokalnih izbora u Prnjavor kako bi izazvali incidente.

Među uhapšenima, kako su mediji preneli, tada je bio i Dragan Đurđević, vođa navijačke grupe Grobara, koji je 2009. bio hapšen zbog sumnje da je pretio novinarki Brankici Stanković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.