OGLASIO SE PARTIZAN: Ostali smo DOSLEDNI, želeli smo da se liga završi na terenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 19:17

OGLASIO SE PARTIZAN: Ostali smo DOSLEDNI, želeli smo da se liga završi na terenu (FOTO)

Poništena sezona u ABA ligi.

KK Partizan se oglasio povodom odluke ABA lige da se poništi sezona bez proglašenja šampiona i proširi ABA liga. Crno-beli su potvrdili da će se konferencija na kojoj će se znati odluke uprave o budućnosti kluba, održati u četvrtak, 4. juna.

– Skupština ABA j.t.d. lige je danas proglasila kraj šampionata za sezonu 2019/20. Glasovima većine klubova, odlučeno je da se šampinat ne nastavi, a da se ostvareni rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne vrednuju, odnosno da se sezona „otkaže“, čime je regionalna liga ostala bez prvaka u sada već završenoj sezoni.

Skupština @ABA_League izglasala završetak sezone!

Više na: https://t.co/XXftOn0l6t#KKPartizan #ABALiga pic.twitter.com/quj5dPOOeE

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) May 27, 2020

KK Partizan NIS je na Skupštini ostao dosledan svojim ranije izrečenim stavovima i želji da se liga završi na terenu. Ipak, nakon što je izglasano da se liga ne nastavi, Partizan NIS je predložio da iz lige niko ne ispadne i da se prvenstvo proširi na 14 timova, uz promociju dve prvoplasirane ekipe iz ABA 2 lige. Takođe, Partizan NIS se zalagao da se trenutni plasman na tabeli proglasi konačnim, uzimajući u obzir da je odigrano 21 prvenstveno kolo od mogućih 22, bez plej-ofa, ali je većina klubova bila za opciju da se sezona „otkaže“.

O svojim planovima za budućnost, KK Partizan NIS će javnost obavestiti na konferenciji za medije koja će biti održana 4. juna 2020. godine, stoji u saopštenju KK Partizan.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.