ODMAH I O PARTIZANU: Stanković dao nikad veće pohvale igračima, onda se oglasili i ONI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 21:04

ODMAH I O PARTIZANU: Stanković dao nikad veće pohvale igračima, onda se oglasili i ONI

Strašno bitna pobeda.

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su započeli grupnu fazu Lige Evrope. Beogradski tim je slavio 2:1 protiv Brage na stadionu "Rajko Mitić" i osvojio prva tri boda ove jeseni u Evropi.

Trener crveno-belih Dejan Stanković kaže da je predvideo koliko će težak meč biti.

- Ko je želeo da me sluša i da mu poveruje da će biti mnogo teško. Oni su nestvarno dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipa, menjaju sistem nekoliko puta u toku meča. Znali smo da ćemo da patimo u nekim momentima, ali kad uzmemo loptu tad ćemo nešto da uradimo. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu - kaže Stanković.

Miloš Degenek je još više oduševljen.

- Nisam prestao da verujem u pobedu. Dosta ljudi, falilo je evropskog fudbala. Igrali smo naš plan, nismo se menjali kako oni žele. Ovo je bitno, prva utakmica, prva pobeda. Počneš kako treba, mnogo je važno - smatra štoper crveno-belih.

Mirko Ivanić je iznudio penal u 85. minutu i on je jedan od junaka ove utakmice.

- Detaljno smo pripremili meč. Znali smo da će držati posed i da ćemo čekati polušanse, šanse. Ne pamtim ovako tešku utakmicu, uhvatili su me grčevi u osamdesetom minutu - kaže Ivanić.

Zvezda igra sa Partizanom u nedelju meč domaćeg prvenstva.

- Najvažnije da se odmorimo, da odradimo oporavak, naspavamo se, sumiramo utiske. Pa da se spremimo za Partizan u nedelju - zaključio je Mirko Ivanić.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Ne znam da li vam je jasno koliko je ovo velika pobeda

Izvor: B92, 16.Sep.2021

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle pobede nad Bragom (2:1)...Crveno-beli su trijumfom započeli sezonu u Ligi Evrope i u narednom kolu gostuju Ludogorecu, koji je remizirao sa Mitjilendom (1:1)...Stanković je na konferenciji za medije posle meča četstitao svojim igračima..."Ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.