ODGOVORIO NA NAJTEŽE PITANJE: Lesor otkrio da li će sledeće sezone igrati u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 16:04

ODGOVORIO NA NAJTEŽE PITANJE: Lesor otkrio da li će sledeće sezone igrati u Partizanu

Francuz jasan.

Matijas Lesor je najbolji košarkaš Partizana u tekućoj sezoni. Drugi najkorisniji igrač Evrolige do ovog trenutka (indeks 20,3) je nezadrživ i bez njega ne može da se zamisli igra crno-belih.

Francuski centar je u intervjuu za Basketnews upitan da li će ostati u klubu iz Humske i naredne sezone s obzirom na to da mu na leto ističe ugovor.

– Uopšte ne razmišljam o tome. Sada samo razmišljam o tome da sa Partizanom dobijem što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više mečeva i da maksimalno pomognem timu. Ne znam ni kakva će sledeća nedelja da bude, a kamoli godina – istakao je Lesor.

U Partizanu pruža ubedljivo najbolje partije u karijeri.

– Srećan sam, dopada mi se ovde. U dobrim sam odnosima sa trenerom i saigračima.

Trener Partizana Željko Obradović je imao ogroman uticaj na napredak francuskog kolosa.

– Imao sam različite periode u Evroligi. Crvena zvezda je bila dobra za moj evroligaški početak. Onda su se dogodile neke stvari koje nisam mogao da kontrolišem. Posle te sezone smo se rastali. Sada uživam u trenutku jer znam koliko je teško da se bude u ovakvoj situaciji u Evroligi, kada ti ljudi veruju i daju ti šansu da igraš – jasan je Lesor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.