OD KOKTEL MAJSTORA DO EVROPSKOG PARLAMENTA: Evo čime se sve BAVE igrači narednog Partizanovog rivala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD KOKTEL MAJSTORA DO EVROPSKOG PARLAMENTA: Evo čime se sve BAVE igrači narednog Partizanovog rivala!

Velšani priredili senzaciju.

Pobedom nad Kilmanrokom, ekipa Konahs Ki je priredila jedno od većih iznenađenja prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Predstavnik Velsa uspeo je da načini čudo i eliminiše trećeplasirani tim škotske Premijer lige, zakazavši duel sa Partizanom.

Osim što se vest ubrzo pročula u fudbalskim krugovima, Velšani su pobrali simpatije zbog zanimanja svojih fudbalera, ali i po tome što se jedan od njih preziva Dizni (Džon)!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Partizan je nekoliko puta bio "u koži" Kilmanroka, osetili su crno-beli protiv Šamrok Roversa ili Makabija iz Petah Tikve šta znači senzacija, pa zato u predstojeći dvomeč izabranici Sava Miloševića ulaze sa mnogo više respekta.

Britanski BBC najavio je predstojeć duel, podsetivši da je Partizan igrao finale Lige šampiona, da su Aleksandar Mitrović i Lazar Marković bili uzdanice kluba, dok je trener Savo Milošević proslavljeni as Aston Vile.

Pozabavili su se Britanci i zanimanjima brojnih fudbalera Konahsa, neki su bili profesionalci, kao bivši defanzivac Njuporta Deni Holms ili svojevremeni napadač Reksama Majkl Bakare.

Primera radi defanzivac Džordž Horan (37) je inženjer elektrotehnike, a već pomenuti Dizni je direktor prodaje u firmi koja se bavi reciklažom mobilnih telefona. Nejtan Fulf je koktel majstor, dok je njegov polubrat Stiven bio deo Evropskog parlamenta!

- Imamo miks igrača i radnika, koji se bave telefonima i prodajom, imamo barmena, mnogi se bave ovim periodično, baš smo dobar miks i uvek smo optimisti da možemo napraviti iznenađenje. Mislim da smo na pres konferenciji videli da su svi već okrenuti utakmici Kilmarnok - Partizan, što je apsolutni nedostatak poštovanja prema nama. Nema veze, očekivali smo to. Ako ljudi potcenjuju, neka pogledaju kako raste liga u Velsu u poslednjih 10 godina i kako mi igramo u poslednje tri - rekao je napadač Konahs Kija, Majkl Vajld.

U Humskoj se, ipak, nadaju da ne dođe opet do "slučaja Šamrok"...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Toni Teri, supruga trenera Aston Vile Džona Terija.

My love 💋

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on Mar 11, 2019 at 9:29am PDT

Dubai you have been amazing 😎 😍

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on Feb 24, 2019 at 12:07pm PST

About last night 🎱🍸

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on Jan 27, 2019 at 5:24am PST

Just chilling in the lift 😜☺️

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on Oct 20, 2018 at 2:00am PDT

Last day today in beautiful Portugal 🇵🇹 back to school run, training 💪🏻 and riding 🐴 what a great summer 😎 #couldn’tdecidewhatpic 😜

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on Sep 2, 2018 at 12:56pm PDT

What a day with my captain @johnterry.26 💙 🚤 🇵🇹💋

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on Aug 11, 2018 at 2:00pm PDT

Mr T taking me for a ride 😜🏍 @johnterry.26 💋

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on Aug 3, 2018 at 6:04am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.