OBOŽAVAM PARTIZAN, ALI… Reprezentativac Srbije demantovao da dolazi u Humsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 21:09

OBOŽAVAM PARTIZAN, ALI… Reprezentativac Srbije demantovao da dolazi u Humsku

Jasan.

Reprezentativca Srbije Dejana Todoovića u svakom prelaznom roku poslednjih godina dovode u vezu sa Partizanom. Krilni košarkaš demantuje, ipak, da će se uskoro preselitii u Humsku.

- Stvarno nisam imao nikakav konatakt sa ljudima iz Partizana. Sve što znam, bile to informacije ili dezinformacije, pročitao sam u medijima. Agent me nijednom nije obavestio da postoji bilo kakvo ozbiljno interesovanje – rekao je Todorović za Sportski žurnal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ne krije za koga navija.

- Svi znaju da navijam za taj klub, da obožavam Partizan.

Međutim…

- Već sam pričao o tome da nisam spreman da napustim Španiju. Meni je to prioritet. Stvarno ne znam šta bi trebalo da se desi i kakva bi to ponuda trebalo da bude, pa bude da napustim Španiju. Ovde sam već godinama, igram kao domaći igrač, osećam se super. Što ne znači da jednog dana, ako dođe do dogovora ta priča sa Partizanom ne može da postane i realnost – rekao je košarkaš Andore.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.