Novica otkio šta je Trinkijeri promenio u Partizanu, a zašto kapiten ne igra?

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novica otkio šta je Trinkijeri promenio u Partizanu, a zašto kapiten ne igra?

Kapiten Partizana optimistički gleda na naredni period, a posle tri uzastopne pobede od dolaska novog trenera.

Andrea Trinkijeri je preuzeo ekipu Partizana posle šest vezanih poraza, a njegov dolazak uspeo je odmah da trgne ekipu koja je potom upisala tri pobede zaredom, protiv Mega Bemaksa, Trenta i Cibone.

Ali, ono što je privuklo pažnju u poslednje tri utakmice, jeste i podatak da crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od dolaska novog trenera igraju bez kapitena Novice Veličkovića.

Na tu temu je posle meča sa Cibonom govorio i sam Trinikijeri, a njegove reči je Veličković praktično potvrdio u izjavi za ''Informer''.

''Nemam nikakav problem s tim. Nas dvojica smo napravili dogovor. Potrebno je da se vratim u formu kako bih mogao maksimalno da doprinosim u timu, kao što sam to uvek i radio. To je sasvim korektno s njegove strane'', izjavio je Veličković.

On ne krije da se odmah osetila promena u ekipi zahvaljujući Trinkijeriju i veruje da će rezultati to nastaviti da potvrđuju, iako crno-bele u narednim mečevima očekuju veoma teški zadaci, protiv Zenita, Budućnosti, Valensije, Zvezde...





''Sa dolaskom novog trenera stigla je i nova energija u klub, što je normalno u tim situacijama. Trinkijeri je kvalitetan stručnjak, o tome nema šta posebno da se govori.







Više puta je dokazao svoje sposobnosti i znanje. On ima plan kako da dodatno poboljša situaciju i verujem da će uspeti u tome. Očekujem još bolju igru Partizana u nastavku sezone'', naglasio je Veličković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva žrtva novog trenera - Za njega nema mesta kod Trinkijerija!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018

Na osnovu izjave novog stratega crno-belih reklo bi se da jedan od igrača više nema šta da traži u Partizanu...Pisalo se od dolaska Andree Trinkijerija u Partizan o eventualnim promenama u rosteru, ali je i sam Italijan rekao da prvo mora da stekne uvid u kvalitet igrača kojima raspolaže pre nego...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.