Novi poraz Nordsjelanda pred put u Beograd, primili gol u 90. minutu! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Nordsjelanda pred put u Beograd, primili gol u 90. minutu! (video)

Partizanov rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope pretrpeo je danas i treći poraz u poslednjih nedelju dana.

Podsetimo, fudbaleri Nordsjelanda su prošlog vikenda poraženi u derbiju četvrtog kola šampionata Danske protiv Brondbija (2:0), potom ih je Partizan kao gost savladao u četvrtak sa 2:1 u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope, a danas su poklekli u duelu sa Alborgom.

Bio je to meč petog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kola danskog prvenstva, a Alborg je pred svojim navijačima slavio sa 1:0.

Filip Ohs je bio čovek odluke, pobedonosni gol je postigao u 90. minutu, preciznim udarcem u donji levi ugao sa ivice kaznenog prostora.

Ovo je drugi poraz Nordsjelanda u domaćem šampionatu, posle pet kola se nalazi na osmom mestu na tabeli sa pet osvojenih bodova.

U odnosu na meč sa Partizanom, trener Nordsjelanda je napravilo nekoliko promena u startnoj postavi. Danas je na delu viđen novi štoperski par, Nelson-Mumin, u veznom redu starter je bio Strunk Jakobsen, a u  napadu su od prvog minuta zaigrali Kudus i Rasmusen, koji su protiv crno-belih igrali u drugom poluvremenu.

Nordsjeland: Larsen - Bartolec, Nelson, Mumin, Mini - Kristensen, Strunk Jakobsen, Damsgard (Skovgard od 85.) - Skov Olsen, Kudus (Rigard Jensen od 75.), Rasmusen (Amon od 81.).

-- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treći poraz Nordsjelanda u nizu pred meč u Humskoj

Izvor: Mondo, 12.Avg.2018

Posle Brondbija i Partizana, i Alborg je savladao ekipu Kaspera Hjulmanda. Pogledajte i kako...Poraz Danaca pred put u Beograd na revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Posle Brondbija (2:0) i Partizana (1:2), i Alborg je savladao ekipu Nordsjelanda i to pogotkom u 90. minutu utakmice 5....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.