Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2021, 01:32

Novi gol Umara Sadika, Almerija izbila na prvo mesto; Partizan 4. oktobra dobija još novca

Glavna premija, međutim, neće pre proleća...

Almerija na vrhu španske Segunde, Umar Sadik (24) na prvom mestu liste strelaca. Za Partizan idealan scenario. Napadač iz Nigerije doneo je prošle nedelje crno-belima dodatnih pola miliona evra po slovu ugovora sklopljenog pre godinu dana, pošto je probio granicu od 25 golova od dolaska u Španiju. Večeras u trijumfu protiv Tenerifa (3:1) Sadik je postigao novi pogodak - peti od početka sezone na sedmoj utakmici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Igrao se 75. minut kada je visoki golgeter primio loptu na 40 metara od gola gostiju. Pustio je dug korak, lako pretrčao jednog defanzivca, a onda elegantno, s puno osećaja, bocnuo preko golmana za kapitalnih 2:0.

Novi bonus koji Partizan iščekuje od Sadikovog transfera nema veze s golovima i neizostavno će stići već 4. oktobra ukoliko se Nigerijac nađe u sasstavu za utakmicu Đironi. Tog dana on će odigrati 50. zvaničan meč za Almeriju što će kasu crno-belih učiniti punijom za novih pola miliona evra.

Naravno, na glavnu premiju i daleko najveći deo kolača, Beograđani će moći da računaju tek od proleća. Podsetimo, ukoliko se Almerija (sa Sadikom u timu) plasira u elitu Partizan će inkasirati čač 3.000.000 evra.

Umar Sadik zamenjen je večeras u 90. minutu. Srpski internacionalac Srđan Babić odigrao je ceo meč na poziciji štopera.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.