Nove informacije iz Hrvatske - Ko to iz Srbije želi Markeca da otme Dinamu?

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove informacije iz Hrvatske - Ko to iz Srbije želi ''Markeca'' da ''otme'' Dinamu?

Postaje sve zanimljivije...

Nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković je posle definitivnog rastanka sa Liverpulom ovog leta slobodan u izboru nove sredine, a nedavno su se pojavile informacije da je za njegove usluge zainteresovan zagrebački Dinamo.

Zagrebački ''Večernji list'' sada otkriva nove detalje vezane za ovaj potencijalni transfer, u tekstu pod naslovom:

''Slavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbin sve bliže dolasku u Dinamo, donosimo detalje''!

Prema njihovim saznanjima, Marković je tip igrača ''po ukusu'' trenera Dinama Nenada Bjelice, jer može da igra na obe krilne pozicije, ali i, kako kažu, iza napadača.

S obzirom da bi stigao kao slobodan igrač, Dinamo bi mogao da mu ponudi platu od 800.000 evra, što je u njihovom klubu najviši platni razred.

Ipak, još jedna rečenica u njihovom tekstu privlači posebnu pažnju.

''Da, ta priča sada poprima sve ozbiljnije konture, jer, kako saznajemo, Marković uporno odbija ponude iz Srbije, Kine i Turske čekajući poziv iz Dinama, dok u Dinamu za sada oklevaju s realizacijom transfera, sve dok ne “raščiste gužvu” u ofanzivnom delu veznoga reda. Pre svega, situaciju s Olmom'', otkriva ''Večernji''.

Naravno, odmah se nameće pitanje iz naslova - ko iz Srbije ovog leta želi Markovića?

Logično bi bilo - Partizan, ali pojedini srpski mediji su već počeli da spekulišu kako bi i Zvezda mogla da bude zainteresovana, jer joj treba pojačanje na krilu. S tim u vezi se proteklih dana pominjao Darko Lazović. A ako on ne bude postigao dogovor sa Zvezdom...?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.