Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njukasl traži 15 miliona za Mitrovića

Njukasl planira da proda Aleksandra Mitrovića ovog januara, kako bi Rafael Benites imao novca za kupovinu novog fudbalera.

Kako spekulišu engleski mediji, Njukasl za srpskog reprezentativca traži najmanje 15 miliona funti, dva više nego što su ga platili Anderlehtu 2015.

Mitrović je ove sezone dobio svega 257 minuta na terenu (152 u Premijer ligi) od Benitesa i postigao dva gola, jedan u PL.

Za Njukasl je odigrao ukupno 72 utakmice i postigao 17 golova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uz deset asistencija u svim takmičenjima.

Za Anderleht je dao 44 gola i 11 asistencija na 90 nastupa, a za Partizan 18 golova i pet proigravanja na 42 meča. Sedam golova dao je i za Teleoptik.

Spekuliše se da je za najboljeg strijelca Srbije u kvalifikacijama za Mundijal 2018. zainteresovan Vest Bromvič Albion.

(b92)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.