Niški stonoteniseri pobedom nad Partizanom počeli drugi deo Superlige

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2020, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški stonoteniseri pobedom nad Partizanom počeli drugi deo Superlige

Sa maksimalnih 4:0 stonoteniseri niškog Železničara otvorili su drugi deo prvenstva, pošto su u Stonoteniskom domu savladali beogradski Partizan u 10. kolu Superlige, prvom nakon zimske pauze. Zahvaljujući ovoj pobedi Nišlije su se vratile u zonu plej-ofa.

Prvi set u ovom meču pripao je igraču Partizana Aleksandru Veljkoviću, ali je naredna tri osvojio domaćin Đorđe Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i tako postavio početnu prednost za svoj tim. Drugi meč bio je najneizvesniji u ovom duelu. Partizanov David Prokić je poveo, a Branislav Đan izjednačio. Treći set igrao se na razliku, a gost je bio bolji, ali je naredna dva prilično lako dobio as "Želje".

Rutinski su odradili posao Miloš Milenković i još jednom Petrović u poslednja dva meča, za konačnu pobedu niškog sastava od 4:0.

Železničar se sada popeo na 4. poziciju na tabeli.

I u narednom kolu niški sastav biće domaćin, a duel sa Bačkom Palankom zakazan je za petak, 14. februar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.