Nikolić se vraća među crno-bele: Moja priča u Trevizu završena

Izvor: RTS, 11.Maj.2020, 19:24

Nikolić se vraća među crno-bele: Moja priča u Trevizu završena

Košarkaš Partizana Aleksej Nikolić, koji je sezonu proveo na pozajmici u Trevizu, izjavio je da se neće vraćati u italijanski klub.
Slovenački organizator igre sa beogradskim crno-belima ima ugovor još jednu sezonu.

"Mislim da je moja priča u Trevizu završena. Već sam fokusiran na novu sezonu. Videćemo da li će Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sledeće sezone igrati u Evroligi ili u Evrokupu. Moja želja je da igram u evropskim takmičenjima. Iskustvo u Trevizu bilo je sjajno. Mnogo sam naučio i dobio sam potrebne minute", rekao je Nikolić za list La Tribuno di Treviso.
Nikolić je ove sezone u proseku igrao više od 28 minuta po utakmici, prosečno beleživši 10,8 poena, 4,8 asistencija i 3,7 skokova po meču.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ozil zna gde će igrati naredne sezone!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 13:59

Ima i 350 hiljada dobrih razloga za to...Mesut Ozil je imao još jednu neuverljivu sezonu...Dolaskom Artete je podigao nivo igre, ali i dalje ispod njegovog nekadašnjeg standarda. Nemac zarađuje ubedljivo najviše u Arsenalu, nedeljno inkasira 350 hiljada funti po ugovoru koji je produžio januara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.