Izvor: RTS, 05.Feb.2021, 12:46

Nikola Lončar nije više sportski direktor KK Partizan

Košarkaški klub Partizan je objavio da je završio saradnju sa Nikolom Lončarom koji je od 2018. godine bio na funkciji sportskog direktora u klubu. U saopštenju se ne navodi ko će Lončara zameniti na toj funkciji.
Uz poruku „Nikola srećno!" crno-beli su se od Lončara oprostili i na društvenim mrežama zahvalivši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mu na dve i po godine saradnje.

"Nekadašnji prvotimac crno-belih i reprezentativac naše zemlje, od danas se ne nalazi na čelu sportskog sektora kluba. Ovom prilikom, klub se Nikoli Lončaru zahvaljuje na svemu što je učinio sa pozicije sportskog direktora u proteklom periodu i želi mu puno sreće u nastavku karijere", navodi se u saoptenju na sajtu kluba.
Lončar je na mesto sportskog direktora imenovan u junu 2018. godine, a tokom njegovog mandata crno-beli su osvojili dva Kupa "Radivoj Korać" i ABA Superkup, dok su se na mestu trenera smenjivali Nenad Čanak, Andrea Trinkijeri, Vlado Šćepanović i na kraju, Saša Filipovski.
Lončar je bio igrač Partizana u dva navrata, od 1989. do 1995. kao i od 2005. do 2006. godine. Po završetku igračke karijere živeo je u Španiji gde je radio kao komentator i odatle je došao u Partizan na poziciju sportskog direktora.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KURIR SAZNAJE: Dejan Tomašević prvi pik za sportskog direktora KK Partizan!

Izvor: Kurir, 05.Feb.2021

Nikola Lončar više nije sportski direktor KK Partizan. Ovakav radikalni rez uprave crno-belih donekle je bio i očekivan posle izuzetno lošeg toka sezone, u kojoj su na površinu isplivali svi pogrešni potezi sportskog sektora, na čijem čelu je bio Lončar.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.