Nije samo stadion, šta je još postalo Partizanovo vlasništvo?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo stadion, šta je još postalo Partizanovo vlasništvo?

Crno-beli su skinuli veliki teret, koji je više od decenije opterećivao klub iz Humske.

Najbolja moguća vest za crno-bele objavljena je početkom ove nedelje - da je stadion u Humskoj odlukom Apelacionog suda definitivno postao vlasništvo JSD Partizan.

Odmah su počele najave da će Partizan to uskoro iskoristiti i brendirati ime stadiona, na čemu bi mogao da ostvari značajnu zaradu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << generalni direktor kluba Miloš Vazura je u izjavi za ''Informer'' otkrio da su Partizanu pripali i još neki sportski objekti, ne samo stadion.

''Sve što je bilo sporno pripalo je Partizanu. Objekti veslačkog kluba na Adi, tereni košarkaškog kluba na Kalemegdanu, odbojkaški objekti, sve nepokretnosti su pripale JSD Partizan'', objašnjava Vazura.

Ali, prema njegovim rečima neizvesno je kada bi moglo da dođe do pomenutog brendiranja stadiona.







''Sad su se stvorili i uslovi da možemo da sklopimo ugovor s nekom jakom firmom koja bi platila da naš stadion ponese njeno ime. Ipak, zasad se to neće dogoditi'', izjavio je Vazura.

Ono što je sada prioritet, jeste rekonstrukcija stadiona (postavljanje krova, radovi na tribinama, svlačionicama, loži, postavljanje grejača...) koja će biti finansirana od državnih sredstava, kao i izgradnja internata o čemu se takođe dugo govorilo u Humskoj.

Naravno, uz sve to se očekuju i bolji rezultati ekipe pod vođstvom Zorana Mirkovića.

''Sledi izgradnja internata, a naravno, želimo i sportske rezultate. Oni su primarni i moraju da prate klub veličine Partizana. Doveli smo najboljeg trenera Batu Mirkovića, očekujemo i bolje dane što se tiče finansija, jer sad kad je stadion naš, nemamo i taj teret oko vrata'', zaključio je Vazura.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.