Nije samo Banjak, Partizan ima još jednu metu - Gladijatora! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 16:24

Nije samo Banjak, Partizan ima još jednu metu - ''Gladijatora''! (video)

U Nišu i Jagodini ga fudbalski najbolje poznaju...

U poslednjih nekoliko dana sve glasnije se govori o interesovanju Partizana za štopera ljubljanske Olimpije Makija Banjaka.

Pisali smo i danas na tu temu, ali tokom popodneva pojavila se nova informacija.

''Alo'' je preneo svoja saznanja da crno-beli imaju još jednu metu za pojačanje na mestu štopera i da je to bivši fudbaler Radničkog iz Niša Ivan Miladinović!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
On je na ''Čairu'' proveo godinu dana, u sezoni 2017/18, a iz Radničkog se zatim preselio u ruski Soči, čiji je i dalje član.

Ove sezone je u svim takmičenjima upisao 18 nastupa za pomenuti ruski klub, a ono što dodatno privlači crno-bele kada je ovaj momak u pitanju jeste i činjenica da mu ovog leta ističe ugovor sa Sočijem, pa bi mogao bez obeštećenja u Partizan.

Miladinović ima 25 godina, rođen je u Ćupriji, a na početku seniorske karijere nastupao je i za Jagodinu, kao i šest meseci za kraljevačku Slogu.

Visok je 189 cm, a na ''Transfermarktu''se njegova vrednost procenjuje na 800 hiljada evra. Kad je došao u Soči, procenjivan je na 350 hiljada evra, pa je jasno da je za ove dve godine prilično napredovao.

U Rusiji je, očigledno, dobio i nadimak ''Gladijator'', što možete da vidite i u priloženom snimku.

-

-
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.