Nije gotovo sa Partizanovim pojačanjima, Mijailović najavio veliko iznenađenje!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije gotovo sa Partizanovim pojačanjima, Mijailović najavio veliko iznenađenje!

Ono najbolje tek sledi?

Partizan je početkom ove nedelje obavio veliki deo posla u prelaznom roku, angažovanjem Vilijama Mozlija, Žanisa Pejnersa i Korija Voldena, dok su nešto ranije članovi Partizana postali i Nemanja Gordić i Rašon Tomas.

Činilo se da je time spisak pojačanja maltene zaključen, ali tako ne misle u Partizanu, čiji je predsednik Ostoja Mijailović u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za ''Mozzartsport'' najavio nove poteze i jedno veliko iznenađenje kada su pojačanja u pitanju!

"Radimo dosta na poziciji centra, što nam je jako važno. Da dovedemo kvalitetnog igrača na toj poziciji centra. Kao i na poziciji dva, to su nam dve jako važne pozicije. Vodićemo računa o svakom detalju kao i kod igrača koje smo do sada dovodili.



Tražimo izuzetno kvalitetnog igrača na poziciji pet, biće to iznenađenje za sve. Jer nam je jako važna ta pozicija. Imamo nekoliko kandidata. Daćemo sve da dovedemo možda i najbolje moguće pojačanje koje se nudi na tržištu",
istakao je Mijailović.

On je posebno naglasio da navijači ne treba da brinu da će se klub prezadužiti zbog angažovanja novih igrača iz inostranstva i da je klub ''stabilizovan''.Domaći igrači za sada nisu angažovani, jer je po Mijailovićevim rečima, njihov izbor dosta skroman.

Neizvesna je još uvek situacija oko nekolicine igrača iz prošlosezonskog sastava. Kapitenu Veličkoviću. Vasiliju Pušici i Nikoli Jankoviću su istekli ugovori i sa njima slede pregovori o eventualnom nastavku saradnje, ukoliko to bude želeo trener Trinkijeri. Bandža Si i Stefan Janković imaju ugovore, ali i njihov ostanak zavisi od odluke trenera, kao i sportskog direktora Lončara.

Dakle, ima još dosta posla dok se crno-beli mozaik potpuno ne završi ovog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.