Nedopustivo, sa ovoliko promašaja ne bismo pobedili ni u Superligi

Izvor: B92, 19.Sep.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nedopustivo, sa ovoliko promašaja ne bismo pobedili ni u Superligi"

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa propustila da pobedi AZ Alkmar, kao i da su dva primljena gola taktička nedisciplina.

Partizan je remizirao sa AZ Alkmarom rezultatom 2:2 u prvom meču Grupe L Lige Evrope na domaćem terenu.

Milošević je istakao da je Partizan stvorio veliki broj prilika i propustio šansu da pobedi.

"Opet smo propustili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pobedimo na našem stadionu, s obzirom na to da smo stvorili veliki broj šansi i sam razvoj situacije. Dobro je da smo došli u situaciju da nismo zadvoljni s bodom u Evropi", rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

On je naveo da je primiti gol sa igračem više pri vođstvu od 2:1 "nedopustivo".

"Opet smo loše počeli, ali kada smo došli do igre, bilo je mnogo lakše. Naišli smo na protinika koji želi da igra i ima izuzetan kvalitet u napadu, što smo mogli da vidimo. Znali smo da mogu da nam stvore probleme, ali kada vodite 2:1 i imate igrača više da primite gol iz kontranapda je nedopustivo. To je nešto o čemu treba da razmišljamo, jer to je deo taktičke nediscipline", rekao je trener Partizana koji je u obraćanju na terenu rekao da Partizan "sa ovoliko promašana ne bi dobio utakmicu ni u srpskom prvenstvu, a ne u Ligi Evrope".

Pročitajte još Stojković: Mogli smo do tri boda, ali to je fudbal

Trener crno-belih je kazao da ekipa ovaj meč mora što pre da arhivira, kao i da odbrana Partizana nije lošiji deo ekipe.

"Ne gledam tako, da je odbrana lošiji deo ekipe. U modernom fudbalu postoji faza odbrane i faza napada. Mi se kod drugog gola nismo branili kao tim i kao što sam rekao to je stvar taktičke discipline", kazao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.