Navijači napravili plan za Kavanija, ovo je recept za Zvezdu i Partizan!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači napravili plan za Kavanija, ovo je recept za Zvezdu i Partizan!

Ljubav je neograničena, Napolitanci imaju tri miliona tifoza i plan!

Kako smo pisali danas Kavani je spreman da napusti Pari Sen Žermen, sukob sa Nejmarom je sve veći, i iako je svlačionica na strani "Matadora", jasno je da za Brazilca važe neka druga pravila.

Zbog toga Urugvajac želi da ide, priča se o povratku u Italiju gde ga mediji sele u Juventus, ali iskreno, nije jasno zbog čega bi šampion Serije A razmišljao o napadaču u trenutku kada ima veliki izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ofanzivi.

Ipak, i u Napulju tvrde da imaju informacije da je Juventus zainteresovan, pa su navijači pokrenuli akciju.

Napolitanci bi da vrate Urugvajca i akcija je već počela. Izvesni berberin je Gaetano Forija je započeo akciju.

On je pozvao navijače da podrže akciju, da svako priloži po 100 evra kako bi pomogli klubu da sakupi novac.

Napolitanci su ludi za fudbalom, "Partenopei" imaju oko tri miliona navijača i poslednjih godina su zabeležili veliki skok, pre svega zbog atraktivne igre. Napoli sada ima miliona navijača više od Rome po anketi IPSOS-a i ubedljivo je četvrti iza tri tima sa severa.

U velikoj anketi učestvovali su ispitanici od 14 do 64 godine.

Inače, da se vratimo na konkretan slučaj, pomenuti navijač je u proglasu upućenom ostalim navijačima dolazak Kavanija bi Napoli učinio kandidatom broj 1 za titulu.

Inače, Edinson Kavani želi da živi u Napulju na kraju karijere jer su mu tamo deca...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.