Navijači Partizana misle da im je zabijen nož u leđa, ali budite zahvalni Voldenu

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 08:16

"Navijači Partizana misle da im je zabijen nož u leđa, ali budite zahvalni Voldenu"

Novi košarkaš Cedevite Kendrik Peri ima zanimljivo viđenje prelaska Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu.

Transfer koji je ozvaničen u petak uveče podigao je veliku prašinu, a Peri smatra da navijači Partizana nemaju razloga za ljutnju.

"Razumem što navijači Partizana u komentarima pišu kako osećaju da ima je zabijen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nož u leđa. Ali moraju da shvate da mi kao igrači moramo donositi odluke koje su najbolje za nas i naše porodice", napisao je Peri.

Smatra da bi partizanovci trebalo da budu zahvalni Voldenu, umesto što ga osuđuju na društvenim mrežama.

"Moj dečko je odigrao sjajnu sezonu za Partizan i pomogao mu da budu prvi i u Evrokupu i u ABA do prekida sezone! Budimo zato zahvalni takvim igračima što su doprineli takvim rezultatima, pre nego da ih vređamo i da se ljutimo kada odluče da urade ono što je najbolje za njih. Ljubav", istakao je Peri.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMERIKANAC PODRŽAO VOLDENOV PRELAZAK U ZVEZDU PA PORUČIO GROBARIMA: Shvatite, mi donosimo odluke koje su najbolje za nas

Izvor: Kurir, 03.Jul.2020

Prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu, očekivano nisu podržali Grobari koji su mu uputili salvu uvreda, a onda je na scenu stupio njegov zemljak Kendrik Peri koji je stao u odbranu Voldena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.