Navijači Liverpula u neverici, Lazar Marković je ostao?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Liverpula u neverici, Lazar Marković je ostao?! (foto)

Svi su očekivali da će srpski fudbaler promeniti sredinu u finišu prelaznog roka, ali...

To se do ponoći nije dogodilo, iako je sa više strana postojalo interesovanje za popularnog Markeca.

Podsetimo, najbliži njegovom angažovanju bio je Votford, a u trci su bili Kristal Palas i Brajton, dok su situaciju pratili i u Humskoj, potajno se nadsajući da bi Marković mogao da se vrati u Partizan.

Ništa od toga se nije dogodilo, pre svega jer Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije želeo ponovo da Markovića šalje na pozajmicu, već se nadao nekoj ponudi od preko 15 miliona za otkup ugovora.

Bilo kako bilo, navijali Liverpula su prilično iznenađeni ovakvim raspletom, što i ističu u brojnim komentarima na Tviteru.

--

So you're telling me Adam Bogdan, Lazar Markovic and Jon Flanagan are still at Liverpool?? 😂😂#DeadlineDay

— Aaron Dwyer (@aarondwyer100) August 31, 2017
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZAVRŠEN JE PRELAZNI ROK: Navijači Liverpula zapalili Tviter zbog Lazar Markovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017

Poznato gde će bivši napadač Partizana igrati u narednoj sezoni...Iako su se brojni klubovi interesovali za Lazara Markovića da ga angažuju ili bar dobiju na pozajmicu, bivši fudbaler Partizana na opšte iznenađenje ostao je u Liverpulu...Podsetimo, najbliži njegovom angažovanju bio je Votford,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.