Izvor: RTS, 25.Jul.2021, 20:51

Natho sa dva gola vodio Partizan do pobede u Novom Sadu


Fudbaleri Partizana ostvarili su i drugu pobedu u novoj sezoni Superlige, pošto su u derbiju drugog kola bili bolji od Vojvodine u Novom Sadu sa 2:0 (1:0). Natho dvostruki strelac.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOJKOVIĆ SE OPRAŠTA OD PARTIZANA: Doskorašnji kapiten sa tribina Karađorđa bodri crno-bele protiv Vojvodine

Izvor: Kurir, 25.Jul.2021

Doskorašnji golman i kapiten fudbalera Partizana Vladimir Stojković sa tribina stadiona Karađorđe u Novom sadu posmatra derbi protiv Vojvodine, posle kojeg napušta Srbiju i odlazi u Saudijsku Arabiju.

Nastavak na Kurir...

Nova pobeda Partizana, Natho odlučio derbi na ”Karađorđu”

Izvor: RTS, 25.Jul.2021

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Vojvodinu 2:0 (1:0) u Novom Sadu u derbiju drugog kola Superlige Srbije. . Dvostruki strelac za crno-bele bio je Bibras Natho, koji je mrežu zatresao u 5. i 58. minutu..Bio je ovo drugi uzastopni trijumf izabranika Aleksandra Stanojevića...

Nastavak na RTS...

Stanojević: Zadovoljan sam prikazanim

Izvor: RTS, 26.Jul.2021, 06:34

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan posle pobede protiv Vojvodine u Superligi . Crno-beli su u Novom Sadu slavili 2:0 u derbiju drugog kola prvenstva, a trenet partizana je istakao da je zadovoljan igrom tima i atmosferom na meču..."Čestitam svojim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.