Izvor: RTS, 13.Feb.2022, 15:09

Natho proslavio jubilej: Poseban osećaj u Partizanovom "klubu 100"

Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je da se oseća posebno nakon što je odigrao 100. utakmicu u crno-belom dresu.
Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički u Nišu 2:0 na početku prolećnog dela Susperlige, a meč na Čairu bio 100. koji je Natho odigrao u crno-belom dresu.

"Poseban je osećaj što sam odigrao 100 utakmica u Partizanovom dresu. Nadam se još mnogim, minimum još 100. Zaista lep osećaj i bio sam stvarno uzbuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog te cinjenice, ali sad moram da nastavim dalje i u još boljem ritmu", rekao je Natho za klupski sajt.
Novi član Partizanovog "kluba" 100 osvrnuo se i na jučerašnji susret, u kom je ekipa iz Humske ostvarila 20. pobedu u domaćem prvenstvu.
"Izuzetno teška utakmica u svakom segmentu. Ako još uzmemo i situaciju kada je Aleksandar Popović pao i izgubio svest, što nas je sve preseklo... Zaista je bilo teško igrati i pobediti, jer je teren bio toliko loš da slobodno mogu reći da smo igrali sve osim fudbala. To je bila plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kom sam ikad igrao u svojoj karijeri, a igrao sam nekad i na minus 15 i 20. Ovo je bio stvarno najgori teren na kom sam igrao, koliko se sećam. Ali, da biste uzeli titulu, morate da pobeđujete na takvim utakmicama", rekao je Natho.
On je istakao i koliko je ovo bila važna pobeda za start polusezone.
"Bilo je veoma važno početi dobro drugi deo sezone zato što smo se vratili nakon pauze i teških priprema. Posebno sam srećan što sam sam se vratio oporavljen i spreman, jer nisam igrao takmičarske utakmice dva-tri meseca", rekao je Partizanov vezista.
Osećam se dobro i srećan zbog povratka i radujem se narednim utakmicama, dodao je Natho.
"Imamo Ligu konferencija i Superligu, pokušaćemo da damo sve od sebe u Ligi konferencije, ali moramo da budemo i 100 posto koncentrisani na domaće prvenstvo. Svaka utakmica je veoma važna, svaka utakmica za nas je kako volimo da kažemo, kao poslednja. Svaka može da odredi budućnost i moramo biti veoma koncentrisani na to", zaključio je Natho.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.