Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Vojvodinu u derbiju kola

Izvor: Beta, 02.Mar.2021, 11:07

Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Vojvodinu u derbiju kola

Utakmicama 25. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a derbi se igra danas u Beogradu, gde će Partizan dočekati Vojvodinu.Partizan će danas od 16 časova u Humskoj dočekati Vojvodinu i to će biti duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe. Crno-beli su u seriji od 13 pobeda u svim takmičenjima, od kojih je 12 u Super ligi i žele da nastave niz kako bi zadržali korak za vodećom Crvenom zvezdom.Partizan je u prošlom kolu pobedio u Indjiji sa 6:0, dok je Vojvodina bila bolja od Napretka 1:0. U prvom delu sezone u Novom Sadu Vojvodina je pobedila Partizan sa 3:2.Crno-beli su drugi na tabeli sa 59 bodova, a Vojvodina ima devet bodova manje na trećem mestu.Preostale utakmice igraju se u sredu, a vodeća Crvena zvezda igraće kao gost protiv ekipe TSC iz Bačke Topole od 16.05. Crveno-beli su u prošlom kolu pobedili Proleter sa 4:0 i jedina su neporažena ekipa u ligi. Zvezda je prva na tabeli sa šest bodova više od Partizana, ali i utakmicom manje.TSC predvodjen bivšim selektorom Mladenom Krstajićem želi da nastavi niz utakmica bez poraza, a u prošlom kolu ostvaren je remi sa Metalcem (0:0). TSC je šesti na tabeli sa 38 bodova.Fudbaleri četvrtoplasiranog Čukaričkog ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Vojvodinu u derbiju kola

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2021

Utakmicama 25. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a derbi se igra danas u Beogradu, gde će Partizan dočekati Vojvodinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.