Najluđi uvod u jednu Partizanovu utakmicu, Pejdž i Tomas u glavnim ulogama! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najluđi uvod u jednu Partizanovu utakmicu, Pejdž i Tomas u glavnim ulogama! (video)

Iz meča u meč sve je bolja atmosfera u redovima crno-belih.

Košarkaši Partizana večeras od 18:15h igraju jedan od ključnih mečeva u borbi za plasman u četvrtfinale Evrokupa.

Gostuju Darušafaki u Istanbulu posle dve pobede nad Virtusom i Trentom i treći trijumf u nizu bi praktično doveo crno-bele na prag plasmana među osam najboljih, iako do kraja Top 16 faze Partizan treba još po jednom da se sastane sa sve tri pomenute ekipe.

Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je veoma važno i što je preduslov za harmoniju na terenu, jeste i sjajna atmosfera među košarkašima Partizana i tokom slobodnog vremena.

S tim u vezi, ''BC Partizan TV'' je uoči večerašnje utakmice sa Darušafakom otkrio još nešto - ''Karaoke šou'' u izvođenju košarkaša Partizana. U glavnim ulogama ovoga puta bili su Markus Pejdž i Rašon Tomas.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.