Najavljeni TV prenosi! Gde ćemo ovog puta gledati Zvezdu i Partizan i šta je sa Spartakom?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljeni TV prenosi! Gde ćemo ovog puta gledati Zvezdu i Partizan i šta je sa Spartakom?

Ovoga puta oni su dobili trku.

Od početka kvalifikacija za evropska takmičenja ovog leta, tri televizije se bore za TV prenose utakmica naših predstavnika na evro-sceni.

Tako smo neke utakmice mogli da gledamo na RTS-u, neke na ''Areni Sport'', neke i na ''Sport klubu'', pa ni ovoga puta ne možemo sa sigurnošću da procenimo gde ćemo gledati TV prenose revanš mečeva trećeg kola kvalifikacija za LŠ i LE.

Prva na scenu izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda, koja će već u utorak od 20:30h gostovati slovačkom Spartaku iz Trnave i pokušati da izbori plasman u plej-of fazu kvalifikacija, posle beogradskih 1:1.

A televizija koja je ovoga puta dobila trku u borbi za TV prenos Zvezdine utakmice jeste ''Arena Sport''. Oni su već najavili TV prenos iz Slovačke na svom prvom kanalu.

Pola sata pre početka utakmice biće emitovana najava iz studija, a od 20:30h počeće TV prenos.

Dva dana kasnije, u isto vreme, Partizan će u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekati ekipu danskog Nordsjelanda posle trijumfa u Danskoj od 2:1.

Ta utakmica bila je prenošena na ''Sport klubu'', ali ovoga puta TV prenos je najavila ''Arena Sport'' u svojoj programskoj šemi. Kao i pred Zvezdinu utakmicu u Slovačkoj, pola sata pre početka meča počinje program posvećen utakmici u Humskoj.





EPA-EFE/Lars Moeller

RTS za sada nije najavio nijedan prenos za narednu nedelju, ali navikli smo već da se to može promeniti u narednih dan-dva. Videćemo da li će i ovoga puta biti prenošena utakmica između Brondbija i Spartaka, kao i pre dva dana na Marakani, kada su Danci slavili sa 2:0.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.