Na pragu novog angažmana, Andrija Živković u crno-belom?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020, 13:13

Na pragu novog angažmana, Andrija Živković u crno-belom?

Izgleda da se desio veliki obrt nakon najavljenog transfera u Aziju.

Nakon rastanka sa Benfikom, mnogo se govorilo o sudbini nekadašnjeg fudbalera Partizana Andrije Živkovića.

Reprezentativac Srbije se povezivao sa brojnim evropskim, ali i arapskim klubovima, međutim izgleda da će ponovo obući jedan crno-beli dres.

Kako saznaje Telegraf, Živković će karijeru nastaviti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grčkom PAOK-u!

Tokom jučerašnjeg dana Živković je pregovarao sa čelnicima PAOK-a, a sinoć kasno je otac mladog fudbalera – Jovica, koji inače vodi računa o njegovoj karijeri, javio je solunskom klubu da prihvata ponudu, te će fudbaler u narednih dan ili dva proći lekarske preglede i potpisati višegodišnji ugovor, prenosi isti izvor.

Živkovićev odlazak iz Partizana nije protekao u najboljem tonu, "crno-beli" su morali da plate kaznu od 2.500.000 evra pošto je fudbaler otišao u Benfiku bez obeštećenja.

U Portugalu je proveo četiri sezone, poslednje dve praktično nije ni igrao, pa će sada dobiti priliku da "rehabilituje" karijeru.

Tek mu je 24, još uvek ima vremena da pokaže svoj raskošni potencijal.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković ponovo u crno-belom – ali u Grčkoj

Izvor: B92, 03.Sep.2020

Solunski PAOK veoma je blizu dovođenja srpskog fudbalera Andrije Živkovića, prenosi "Gazzeta.gr"...Grčki mediji, takođe, prenose da će doskorašnji krilni napadač Benfike uskoro stići na lekarske preglede...Oni navode da bi Živković trebalo da predstavlja ogromno pojačanje za crno-bele u letnjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.