NOVI DEBITANT MEĐU ORLOVIMA: Fudbaler Partizana dobio poziv posle povreda Matića i Kolarova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DEBITANT MEĐU ORLOVIMA: Fudbaler Partizana dobio poziv posle povreda Matića i Kolarova (FOTO)

Slekcija Srbije odigraće protiv Crne Gore i Rumunije mečeve Lige nacija.

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić, dobio je naknadno poziv u reprezentaciju Srbije za predstojeće duele protiv Rumunije i Crne Gore u Ligi nacija. Posle povrede dva standardna prvotimca Nemanje Matića i Aleksandra Kolarova, selektor Srbije je odlučio da nadoknadi ove izostanke.

Ovu informaciju potvrdio je Fudbalski klub Partizan:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Potvrdjujemo da je prvotimac Partizana Nemanja Miletić dobio poziv da se priključi reprezentaciji Srbije pred predstojeće mečeve u Ligi nacija.On se trenutno nalazi na putu ka Beogradu budući da je slobodne dane iskoristio da poseti porodicu na Kosovu.Selektoru Krstajiću je na raspolaganju od sutra ujutru- stoji u saopštenju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krstajić pozvao i Nemanju Miletića!

Izvor: Mondo, 07.Okt.2018

Stameni defanzivac Partizana priključiće se pripremama reprezentacije Srbije za utakmice Lige nacija protiv Crne Gore i Rumunije...Odbrambeni fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić (27) nagrađen je za odlične igre u prethodnom periodu pozivom u "A" reprezentaciju Srbije!..Klub iz Humske 1 u nedelju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.