NOVA GOLČINA: Posle Ljajićeve rakete ne pomažu ni 2 GOLMANA! Bukvalno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA GOLČINA: Posle Ljajićeve rakete ne pomažu ni 2 GOLMANA! Bukvalno! (VIDEO)

Još jedna sjajna partija reprezentativca Srbije.

Siniša Mihajlović i Adem Ljajić marširaju Italijom sa Torinom. „Bikovi“ su slavili na gostovanju Udinezeu rezultatom 3:2 (2:0), a reprezentativac Srbije je postigao treći gol za goste u 67. minutu za 3:1.

OFSAJD ILI NE: Pogledajte izjednačujući gol Partizana u 96. minutu (VIDEO)

DRAMA: Košarkaši Srbije pred balkon imali NEVIĐENU dilemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Ljajić se odlično snašao u kaznenom prostoru domaćina, pošto je i pored velikog broja defanzivaca Udinezea uspeo da pronađe put do mreže.

Adem #Ljajic nelle prime 5 partite stagionali:

⚽️

⚽️

🅰️

🅰️

⚽️ pic.twitter.com/Onb4UIXt4F

— bet365_it (@bet365_it) September 20, 2017

Golman Udinezea Simone Skufet imao je čak u ovoj situaciji i pomoć defanzivca Brama Nitinka, ali posle Ljajićeve „strele“ nije bilo spasa.

GOOOOOAAAAALLLL!!! Adem #Ljajic from a tight angle makes it 3-1 for the away side. #UdineseTorinopic.twitter.com/QSveGn7JV9

— Lega Serie A (@SerieAchannel) September 20, 2017

Vezisti „bikova“ bio je ovo treći gol u Seriji A ove sezone, a Torino se posle pete runde nalazi upravo na petom mestu Serije A sa 11 bodova - tri trijumfa i dva remija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SERIJA A: Ljajić doneo pobedu Torinu, Kolarov asistirao, Napoli za pet minuta napunio mrežu Lacija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2017

Nastavljeno je takmičenje u Seriji A mečevima 5. kola, a ljubitelje fudbala u Srbiji će obradovati odličan učinak naših fudbalera koji igraju u Italiji.. Adem Ljajić je postigao treći gol za Torino, kojim su „bikovi“ stigli do trijumfa na gostovanju Udinezeu rezultatom 3:2.. (Youtube/ Diretta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.