NIJE VIŠE 4.000.000 EVRA: Partizan povećao CENU za najboljeg! Javio se i KUPAC, dobro POZNAT Grobarima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE VIŠE 4.000.000 EVRA: Partizan povećao CENU za najboljeg! Javio se i KUPAC, dobro POZNAT Grobarima!

Odlazi iz Humske.

Među prvim igračima koji će napustiti Humsku ovog leta je Strahinja Pavlović. Mladi štoper Partizana neće menjati boju dresa, ali će za vernost italijanskom šampionu Juventusu "doneti" osvajaču Kupa Srbije 5.000.000 evra, plus 2.000.000 evropskih novčanica koje će Parni valjak inkasirati kroz bonuse.

Tu se, međutim, ne završavaju uspešan prelazni rok za crno-bele. Odlazak Rikarda Gomeša sve je izvesniji, a iako je deceniju stariji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Pavlovića i ubojiti napadač mogao bi da donese podjednak priliv novca u Humsku, kao i talentovani defanzivac.

Kako prenosi Mozzart sport, u Partizan je stigla ponuda iz Saudijske Arabije od oko 4.000.000 evra. U pitanju je Al Ahli, klub sa kojim je Parni valjak već sarađivao kad je prodavao Leonarda da Silva Sozu, 11 puta šampion države, koji već tri sezone ne uspeva da se vrati na tron i traži pojačanja da konačno uspe u toj misiji. Na putu ka tom cilju, čelnici ovog kluba izabrali su Rikarda.

Pre nekoliko meseci, u Humskoj su odbili istu ovakvu ponudu iz Saudijske Arabije. U međuvremenu, sjajni napadač je nastavio sa postizanjem golova, stigao do kote 26, a tokom proleća 12 puta tresao protivničku mrežu.

Odlazak Gomeša u Arabiju postaje realnost, samo što Al Ahliju posao kvari još jedan tamošnji klub Al Vahda. U Partizanu čekaju da Arapi povećaju ponudu na 5.000.000 evra ili da se javi neki poslodavac sa kineskog tržišta.

Izvesno je da će se Rikardo pojaviti 13. jula na početku priprema i odazvati se treneru Savi Miloševiću. Nerealno je, ipak, očekivati, da će ubojiti golgeter i dalje ostati član crno-bele porodice.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Neda Luković, devojka Partizanovog fudbalera Nemanje R. Miletića.

Last one 🤣🤞🏻

A post shared by Neda Lukovic (@neda.lukovic) on May 22, 2019 at 12:37pm PDT

☀️☕️

A post shared by Neda Lukovic (@neda.lukovic) on May 12, 2019 at 7:02am PDT

Time for badminton🏸

A post shared by Neda Lukovic (@neda.lukovic) on Jan 1, 2019 at 2:05am PST

📸

A post shared by Neda Lukovic (@neda.lukovic) on Dec 31, 2018 at 1:37am PST

@leommi_official 👙

A post shared by Neda Lukovic (@neda.lukovic) on Dec 30, 2018 at 4:48am PST

Two years of love❤️ love you! 🍀

A post shared by Neda Lukovic (@neda.lukovic) on Dec 26, 2018 at 10:08am PST
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.