Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO PARTIZAN OŠTEĆEN: Marko Grujić: Ni nama nije sviran penal!

Fudbaler Crvene zvezde rekao je da je i on bio fauliran u kaznenom prostoru.

Nakon pobede Crvene zvezde od 2:1 u 150. večitom derbiju, strasti se ne stišavaju. Prema mišljenju navijača Partizana, crno-beli su oštećeni za jedanaesterac, nakon čega im je poništen gol zbog ofsajda. To je izazvalo prvo besnu reakciju Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Tomića, da bi nakon toga i uprava reagovala saopštenjem..
Ipak, ni crveno-beli nemaju razloga da budu preterano zadovoljni suđenjem. Naprotiv, prema rečima Marka Grujića, i Zvezda je oštećena za jedanaesterac:
– Pao sam i čuo povike sa strane da foliram. Moram da kažem da sam dobio udarac i da je bio prekršaj, rekao je Grujić za B92.
Iako nije želeo da ide dalje u diskusiju oko suđenja, prokomentarisao je sam meč:
– Videli smo veoma zanimljiv derbi. Uspeli smo brzo da odreagujemo posle njihovog gola i već do kraja poluvremena postignemo dva, a potom izdržimo do kraja i ostvarimo još jednu veliku pobedi. Trijumf dobija na posebnom značaju jer se igralo na terenu najvećeg rivala, zaključio je Zvezdin vezista.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.