NIJE SAMO KANGA: I Degenek ušao u SUKOB sa klupom Partizana! Stanković odmah reagovao, EVO šta je URADIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 08:49

NIJE SAMO KANGA: I Degenek ušao u SUKOB sa klupom Partizana! Stanković odmah reagovao, EVO šta je URADIO

Nije moglo bez bure u 165. Večitom derbiju.

Večiti derbi u Humskoj završen je bez pobednika, ali sa dosta uzbuđenja i strasti, kao što je bio slučaj i u prethodnih 164 puta kada igraju Partizan i Crvena zvezda.

Većih incidenata na terenu nije bilo, ali je ostao zabeležen neprimeren postupak Gelora Kange, koji je posle izjednačujućeg gola Aleksandra Kataija ušao u sukob sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klupom Partizana, gestikulirajući neprimerene poteze ka stručnom štabu i rezervnim igračima crno-belih.

Nije, međutim, samo Gabonac "imao šta da kaže" klupi domaćih, pošto je i Miloš Degenek hteo da "razjasni" neke stvari sa rezervistima Parnog valjka.

Reprezentativac Australije nije bio ratobiran, želeo je da mu se nešto objasni, ali to očigledno nije odgovoralo igračima Partizana koji nisu mogli da se smire.

Zvezdinog defanzivca je najpre Smiljanić odgurivao od njih, zatim su se uključili i Marković i Stevanović, dok je Ostojić imao mnogo toga da prigovori četvrtom sudiji.

Obzirom da je situacija išla ka "ključanju", napetost je rasla sve više, pa se na kraju "umešao" i trener crveno-belih Dejan Stanković došavši sa svoje klupe, kako bi vratio Degeneka nazad u teren.

Ubzro su se strasti smirile i meč je mirno priveden kraju. Podsetimo, vođstvo Stanojevićevom timu doneo je Izraelac Natho, dok je konačan rezultat postavio u finišu utakmice Aleksandar Katai.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.