NIJE MU SE BAŠ DOPALO: Ovo smeta Đukiću kod protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MU SE BAŠ DOPALO: Ovo smeta Đukiću kod protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Partizan saznao imena potencijalnih rivala.

Žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope doneo je mogućnost da Partizan, ukoliko prođe Rudar iz Plevalja, igra sa pobednikom meč između Irtiša i boljeg iz dvomeča između velškog Kefn Druidsa i litvanskog Trakaija. Za očekivati je da crno-beli igraju sa Irtišem koji bi tako posle godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana od dvomeča sa Crvenom zvezdom ponovo došao u Beograd.

Partizan doveo MEGA pojačanje iz bivšeg prvaka Evrope! (FOTO)

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Partizan dobro prošao, poznati rivali srpskih klubova

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan žrebom za drugo kolo. ali je istakao i da postoji jedna loša stvar u vezi potencijalnog protivnika crno-belih.

ŠTA KAŽETE NA OVO: Ljubimac GROBARA želja LEGENDARNOG Pipa Inzagija (FOTO)

- Mislim da možemo da budemo zadovoljni žrebom, zavisimo od sebe. Ekipe su dobre, ali smo ipak mi favoriti, tako da mislim da možemo biti zadovoljni - rekao je Đukić. - Irtiš je favorit u tim utakmicama i trebalo bi da prodju oni. I ako igramo sa njima, mislim da smo mi blagi favoriti. Dug je put do Kazahstana i to je najveći problem, ali šta je - tu je.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.