NIJE IH BILO U TIMU: Stanojević OTKRIO šta se dešava sa Asanom i Stevanovićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

NIJE IH BILO U TIMU: Stanojević OTKRIO šta se dešava sa Asanom i Stevanovićem!

Crno-beli pobedili Bačkopalančane.

Morao je Partizan da se pomuči, kako bi protiv OFK Bačke upisao novu prvenstvenu pobedu (izveštaj pročitajte OVDE). Crno-beli su teškom mukom savladali goste iz Bačke Palanke, ali bez pomoći Takume Asana i Filipa Stevanovića.

Trener Parnog valjka Aleksandar Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučio je da veziste ostavi van protokola za današnji meč, a zbog čega je to uradio otkrio je posle meča:

- Filip Stevanović je povređen, nije bio spreman. Igrao je pod injekcijama u Belgiji. Asana smo izmorili pošto je bio potrošen i igrao sve utakmice do sada, procenili smo da je najbolje da odmori. Mladi igrači su dobili šansu. Moraju svi bolje da iskoriste šansu, ali oni su mladi, tako da im ne zameram ništa. Rekao sam igračima u poluvremenu da moramo da budemo strpljivi i da dobijamo te duele koje nismo dobili, nismo se davali 100 posto baš zbog tog umora. Rekao sam da pokušamo malo i preko boka da igramo i tako smo i postigli golove. Za mene je mnogo važno da su se momci posle vratili posle teških 120 minuta, ušli su još snažnije i jače u drugom poluvremenu i drago mi je da su momci pokazali karakter - rekao je Stanojević.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.