NI ON NE PRAŠTA ODLAZAK U PARTIZAN: Markus Vilijams imao posebnu poruku za Dangubića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 20:13

NI ON NE PRAŠTA ODLAZAK U PARTIZAN: Markus Vilijams imao posebnu poruku za Dangubića (FOTO)

Amerikanac mu je bio saigrač u Crvenoj zvezdi.

Dolazak Nemanje Dangubića u Partizan, uprkos činjenici da je četiri sezone nosio res Crvene zvezde prilično je potresao košarkašku Srbiju, mada se mora priznati ne kao što je to bio slučaj kada su neki drugi igrači stizali u redove jednog ili drugog večitog rivala.

Dangubić se na svom Instagram profilu oprostio od Estudijantesa čiji je dres >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosio prethodne sezone i pželeo im sreću u budućnosti. Međutim, pažnju je privukao komentar nekadašnjeg plejmejkera Crvene zvezde Markusa Viijamsa koji je stavio smajilije čuđenja, što je verovatno bio njegov komentar na Dangubićev potpis za Partizan.

I Markusu nije jasno sta je ovaj uradio pic.twitter.com/Abj5PqTKPK

— Miki (@mycky_CZ) July 12, 2020

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

Vilijams je odavno otišao iz Crvene zvezde, ali je ostao vezan , posebno za navijače koji ga obožavaju i vrlo često na društvenim mrežama pkazuje simpatije prema crveno-belima i navijačima, a tako je bilo i ovog puta, što je naišlo na odobravanje navijača kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.