NEVEROVATNO, ŠUTIRAO SI MOĆNO, LEVOM IZ DALJINE! Sinovi iznenadili Natha po završetku derbija sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 09:56

NEVEROVATNO, ŠUTIRAO SI MOĆNO, LEVOM IZ DALJINE! Sinovi iznenadili Natha po završetku derbija sa Zvezdom

Odlični vezista postigao jedini gol za Partizan.

Bibars Natho je bio među najboljim fudbalerima Partizana u 165. večitom derbiju.

Izraelac je postigao jedini pogodak za crno-bele, a to je učinio na atipičan način - “slabijom” levom nogom, pa je iznenadio i svoje sinove Akrama, Ajnala i Arijana.

Naslednici su imali šta da kažu ocu po završetku derbija.

- “Neverovatno, šutirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si levom nogom iz daljine, to je bio tako moćan udarac!”. Imali su mnogo komentara i bili izuzetno srećni, međutim, na kraju su zaključili: „Ali, nije dobro što nismo pobedili”. Razumeju i oni koliko je bilo važno da dobijemo ovu utakmicu. Gol, sve ostalo... super, ali ako ne slaviš u derbiju, ne možeš da budeš 100 odsto srećan. Bili smo mnogo bolji i trebalo je da trijumfujemo – istakao je Natho za Sportski žurnal.

Iskusni vezista nije želeo da se izjašnjava ko je u ovom trenutku bolji, Partizan ili Crvena zvezda.

- Nije moje da kažem ko je bolji. Imamo dva boda više od Crvene zvezde, pokazali smo da kad igramo naš fudbal – teško je protiv nas, čak i za njih. Da smo bili malo više koncentrisani i uz više sreće – pobedili bismo 2:0. Ovako, 1:1, takav vam je fudbal, moramo da nastavimo da dobijamo ostale utakmice i da još bolje radimo svoj posao – konstatovao je Natho.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.