NESREĆA NA STADIONU PARTIZANA: Navijaču crno-belih pozlilo; U teškom stanju primljen u Urgentni centar

Izvor: Večernje novosti, 24.Avg.2018, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA NA STADIONU PARTIZANA: Navijaču "crno-belih" pozlilo; U teškom stanju primljen u Urgentni centar

Jednom od navijača FK Partizan, tokom prvog meča plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, protiv turskog Bešiktaša, iznenada je pozlilo dok je sa tribina posmatrao utakmicu Navijaču FK Partizan pozlilo je u četvrtak uveče tokom prvog meča plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, protiv turskog Bešiktaša.U momentima posle izjednačujućeg gola Bešiktaša, navijača su u kritičnom stanju doveli do terena gde ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je istog momenta sačekala hitna služba koja morala da reaguje. Lekari su u trenutku počeli sa reanimacijom, koja je trajala više od 10 minuta. Pročitate još: REMI NADE I STREPNjE: Partizan dobar i hrabar, ali nedovoljno konkretan protiv BešiktašaKako su "Novostima" potvrdili u Urgentnom centru, pacijent je u teškom stanju primljen na odeljenje kardiologije radi daljeg lečenja.Ranije su se pojavile informacije da je nesrećni navijač preminuo, ali to, na sreću, nije tačno.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LEGENDA PORTUGALA Pepe se na ĆIRILICI zahvalio Partizanu posle burnog gostovanja u Humskoj!

Izvor: Press, 24.Avg.2018

Jedan od najiskusnijih portugalskih reprezentativaca, Pepe, koji je u četvrtak kao defanzivac Bešiktaša nastupio u Humskoj u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, uputio je posebnu zahvalnost domaćinima. . Foto:Blic. Naime,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.