NAVIJAČI PARTIZANA SU NA OVO ČEKALI: Reprezentativac Srbije ODLUČIO da li će doći u Humsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 21:50

NAVIJAČI PARTIZANA SU NA OVO ČEKALI: Reprezentativac Srbije ODLUČIO da li će doći u Humsku!

Crno-bela boja mu je u srcu.

Povremeni reprezentativac Srbije Dejan Todorović je prekinutu sezonu proveo u ekipi Andore. Sa španskim timom je na 41 meču u svim takmičenjima prosečno beležio 9,6 poena po utakmici.

Todorović nikad nije krio da gaji veliku ljubav prema Partizanu, ali da se njegov dogovor sa crno-belima nikada nije desio.

Gotovo tokom cele karijere Dejan Todorović je igrao u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španiji. Pre dolaska u Andoru, nastupao je za Mursiju, gde je zbog povrede kolena odigrao samo dva meča, branio je boje Unikahe iz Malage i Bilbaa.

U leto 2017. godine je bio u Letnjoj ligi gde je igrao za Čikago Bulse, a sada ga formalnost deli od potpisa za još jedan španski klub Tenerife, koji se takmiči u FIBA Ligi šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.