NAJVATRENIJI NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Okršaj Partizana i Budućnosti će pratiti cela Evropa (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVATRENIJI NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Okršaj Partizana i Budućnosti će pratiti cela Evropa (FOTO)

Sve oči vatrenih pristalica sa ‘starog kontinenta’ biće sredinom jula uprte u Beograd i Podgoricu.

Žreb u Nionu želeo je da se ponovo sastanu nekadašnji članovi iste lige, a sada šampioni dve nekada zajedničke države, Srbije i Crne Gore, pa će 11. ili 12. jula u Beogradu, odnosno, 18. ili 19. jula u Podgorici bitke vojevati Partizan i Budućnost.
Ovaj meč privlači ogromnu pažnju u regionu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ne samo u Srbiji, Crnoj Gori ili Balkanu, nego i mnogo šire.
Tome u prilog ide i činjenica da je na stranici ‘Ultras World’, koja okuplja najveći broj vernih i vatrenih pristalica svih klubova na svetu, upravo meč između Partizana i Budućnosti ocenila najatraktivnijim posle jučerašnjeg žreba za drugo kolo kvalifikacija Za Ligu šampiona.
Javljali su se i Poljaci, Nemci, kao i mnogi ljubitelji fudbala koji od ovog susreta očekuju, u najmanju, veliki navijački okršaj ‘Grobara’ i ‘Varvara’.


The post NAJVATRENIJI NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Okršaj Partizana i Budućnosti će pratiti cela Evropa (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Varvari: Počinje operacija Beograd (FOTO)

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 09:28

Navijačka grupa iz Podgorice "Varvari 1987", koja podržava Budućnost, na svom Fejsbuk nalogu objavila sliku bakljade uz poruku "počinje operacija Beograd"...Fudbaleri Partizana igraće protiv podgoričke Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odlučeno je žrebom u Nionu...Prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.